По-малко от две  години  изкара ремонтираната част на бул. Копривщица

...
По-малко от две  години  изкара ремонтираната част на бул. Копривщица
Коментари Харесай

За ремонтите в Пловдив: Спука се тръба по чисто новия бул. „Копривщица”

По-малко от две  години  изкара ремонтираната част на бул. „ Копривщица ” преди да се спука тръба. В края на 2021 години през плана на ВиК – Пловдив секторът от Коматевския възел до бул. „ Пещерско шосе ” бе напълно освежен, като бе заменена и цялата водоснабдителна и канализационна мрежа.
Прочетете още
Тази заран обаче багери започнаха да къртят новия асфалт против бариерата на Младежкия рид.  Аварията се отстранява от „ Драгиев и Ко ”, които бяха реализатор по поръчката за близо 7 млн. лв., включваща и бул. „ Христо Ботев ”.

Според уеб страницата на ВиК ремонтът на бул. „ Копривщица ” е обвързван с Водния цикъл на града, като няма вода по високите етажи на Пловдив. Вероятно се касае за неточност, защото  бул. „ Копривщица ” не е част от така наречен воден цикъл, а ремонтът видно не е планов.

В същото време повреди има още на редица места в града, в това число и помпена станция „ Юг ”, поради която има проблем с налягането в целия град.

Другите проблеми са на бул. „ Васил Априлов ” и бул. „ Свобода ”. Към повредите има две в Асеновград, Първомай, Кричим и Труд, като има проблеми с водата в обитаемоте места.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР